Precizare

Dragi cititori,

Ne-a parvenit un email din care ne-am dat seama că cineva încearcă să ne discrediteze sau să se folosească de numele blogului nostru fără permisiunea noastră.
Din acest motiv, considerăm că este necesar să facem unele precizări atât cititorilor noștri cât și persoanelor care s-ar putea simți lezate de emailuri care par a veni de la noi:
-În primul rând nu noi am trimis emailul al cărui început îl vedeți în captura de ecran. Nu folosim pentru blog nicio adresă de email pe serverul gmail, deci adresa respectivă nu ne aparține.
Tot ce avem de spus, spunem public în articolele de blog. Ne asumăm investigațiile noastre și nu ne ascundem trimițând emailuri compromițătoare.
-Dacă primiți astfel de emailuri, care par a veni de la noi, vă rugăm să ne contactați pentru a verifica veridicitatea lor și mai mult decât atât pentru a afla și noi dacă cineva se folosește de numele nostru.

În măsura în care vom afla mai multe detalii, vă vom ține la curent. Desigur, însă, cei care au emailul pot verifica în header de la ce adresă IP a fost trimis.

Doi Mici și un Anc,
a.k.a. Lucian, Mihai și Octavian

2 comentarii la „Precizare”

  1. Minunat. Cuiva îi e frică de voi și de ce ați reușit să faceți până acum. Succes în continuare!

    P.S. Se pare că v-a expirat certificatul SSL (sau n-ați avut?). Unele browsere nu permit intrarea directă pe site-uri fără certificate valide, chiar dacă pe site nu au loc tranzacții de date personale.

    1. Andrea,
      Mulțumim de pontul cu SSL-ul. Nu am avut. Am cumpărat acum unul și în 24 h va fi activ pe site.
      Mulțumim și de urări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Enter Captcha Here : *

Reload Image